Om oss

Om oss

Vi på (EL)eganta Lösningar är stolta över att betjäna Storstockholmsområdet med vårt breda spektrum av tjänster. Vår verksamhet står för mer än bara elektriska installationer. Vi representerar yrkesstolthet, kvalitet och pålitlighet.

Med vår omfattande erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som en pålitlig leverantör av utmärkta elinstallationer och felsökningslösningar. Vi är din partner som alltid sätter dina behov i första hand.

Säkerhet och kvalitet

Vi är mycket noggranna när det kommer till säkerhet och kvalitet i vårt arbete. Varje gång vi gör ett jobb ser vi det som chansen att visa att vi är mycket bra på det vi gör. Säkerhet är vår största prioritet, så vi följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda både våra kunder och våra teammedlemmar. Vi vill också att vårt arbete ska med högsta kvalitet, så vi använder de senaste teknikerna och CE-märkt material för att leverera pålitliga och långvariga lösningar.

(EL)eganta Lösningar AB

Vi är mer än bara elektriker. Vi är yrkesstolta och lösningsorienterade elektriker som tar din säkerhet och kvalitet på allvar.

Kontakt

Stolt partner till Offerta.