FAQ

Våra vanligaste frågor

I dagsläget sker våra elinstallationer och övriga tjänster i Storstockholm. Detta exkluderar öar utan broar (öar med bilfärja eller båt).

Vi jobbar endast med CE-märkt material. Detta för att kunna lämna garanti på vårt jobb. 

Ja, detta går bra. Däremot kommer det inte finnas någon garanti på materialet då det inte är vårt material.

I mån av tid så går detta bra, annars behöver en ny bokning genomföras. Observera att det kan tillkomma extra arbets- och materialkostnader.

Självklart är vårt företag ett auktoriserat elinstallationsföretag. Alla anställda i Eleganta Lösningar AB är certifierade elinstallatörer bortsett från lärlingar. Däremot så är ALLTID minst en certifierad elektriker på plats i alla våra tjänster.

För att säkerställa din trygghet som kund är det viktigt att du alltid undersöker och verifierar ett elbolag innan företaget påbörjar sitt arbete hos er: https://www.elsakerhetsverket.se/kollaelforetaget/foretagsregister/?foretag=11708272&sok=1 

Vi hanterar alla former av elinstallationer i hemmet, inklusive elcentraler, belysning, dimmers, elektrisk golvvärme med mera. Vänligen kontakta oss för ytterligare information om någon specifik tjänst du är intresserad av.

Du kan göra bokningar för våra tjänster alla vardagar mellan klockan 07:00 och 17:00. Vid särskilda fall kan vi även utföra arbeten efter dessa tider. Detta för att möta behoven hos många kunder, som liksom oss, har vanliga arbetsdagar och kanske inte har möjlighet att vara hemma under vanliga arbetsdagar. I mån av möjlighet så erbjuder vi jour.

Betalningen görs genom faktura som skickas via e-post.

Det går bra att om- eller avboka senast 24 timmar innan den bokade tiden. Senare om- eller avbokningar debiteras en kostnad motsvarande hälften av vår minimidebitering.

Våra levererade produkter omfattas av ett års garanti samt fri service. Om du har köpt eget material gäller produktgarantin från inköpsstället. Vid serviceärenden där det konstateras fel på en produkt som inte levererats av oss tillkommer en kostnad för servicejobbet.

Observera att garantin endast täcker det arbete som jag har utfört och inte andra delar i anläggningen, inklusive dimmer, drivdon och andra tillbehör.

(EL)eganta Lösningar AB

Vi är mer än bara elektriker. Vi är yrkesstolta och lösningsorienterade elektriker som tar din säkerhet och kvalitet på allvar.

Kontakt

Stolt partner till Offerta.